Rondje Immerloo Park, hardlooproutes

Veilige loop- en wandelroute in Arnhem: Rondje Immerloop

De loop- en wandelroute Rondje Immerloo is 3,5 kilometer en loopt rond de Immerlooplas, door de wijken 't Duifje en Vredenburg, langs de wijk Holthuizen en door Park Immerloo. Het is een gevarieerde groene route, langs water en rietkragen, door afwisselende woonwijken en een prachtig park. De route is vrij van autoverkeer.

Start- en eindpunt De route begint en eindigt bij de Keizershof, in de wijk 't Duifje. Het informatiebord staat tegenover het eindpunt van de buslijn.

Markeringsbordjes De route is voorzien van markeringsbordjes. Deze hangen aan lantaarn- en verkeerspalen op ongeveer 2 meter hoogte. Er is niet op elke kruising een bordje geplaatst. Als u geen bord ziet, loopt u gewoon rechtdoor. Op punten waar u links- of rechtsaf moet slaan, treft u altijd een bordje aan.

Onderhoud De route in Arnhem is geopend in september 2004. De gemeente heeft toegezegd de route minimaal 5 jaar te onderhouden. Mocht u tijdens het lopen van de route obstakels tegenkomen, of bordjes die beschadigd zijn of niet meer leesbaar, meld dit dan aan uw gemeente.

Contact

Vereniging van Huiseigenaren Holthuizen

Secretariaat: 
Bergumlaam 9
6835 JP Arnhem

KvK Centraal Gelderland nummer: 0119040

E-mail: info@holthuizen.net

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de activiteiten in de wijk? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de activiteiten in de wijk? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Holthuizen Facebook Groep
  • Instagram
  • nextdoor

© 2019 Vereniging van Huiseigenaren Holthuizen